Jahodový cheesecake

Sem vložte podnadpis

Ingredience:

Na korpus:

  • 50 g vlašských ořechů
  • 40 g jemných ovesných vloček
  • 20 g mandlové mouky
  • 30 g proteinu (já použila čokoláda-oříšek)
  • 30 g arašídového másla
  • 70 ml mléka

Druhá vrstva:

750 g polotučného tvarohu

  • 2 vejce
  • 40 g arašídového másla
  • 30 g jahodového proteinu
  • 2 lžíce medu

Třetí vrstva:

  • 200 g jahod
  • želatina
Ingredience na korpus rozmixujeme a upěchujeme na dno dortové formy o průměru 28 cm. Pečeme pět minut při 180 °C.Všechny ingredience na tvarohovou vrstvu smícháme dohromady.Korpus necháme vychladnout a poté na něj nalijeme připravenou tvarohovou směs. Pečeme dalších třicet minut při 180 °C.Jahody s vodou rozmixujeme na pyré. Připravíme želatinu dle návodu a smícháme s jahodovým pyré. Vzniklou směs nalijeme
na dort jako další vrstvu.Cheesecake necháme ztuhnout v lednici do druhého dne.

Postup přípravy:

Ingredience na korpus rozmixujeme a upěchujeme na dno dortové formy o průměru 28 cm. Pečeme pět minut při 180 °C.Všechny ingredience na tvarohovou vrstvu smícháme dohromady.Korpus necháme vychladnout a poté na něj nalijeme připravenou tvarohovou směs. Pečeme dalších třicet minut při 180 °C.Jahody s vodou rozmixujeme na pyré. Připravíme želatinu dle návodu a smícháme s jahodovým pyré. Vzniklou směs nalijeme
na dort jako další vrstvu.Cheesecake necháme ztuhnout v lednici do druhého dne.


© 2018 Květinářství Lilie / Vypěstováno s láskou, všechna práva na vůni vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky