
Datlová srdíčka s arašídovým máslem
Sem vložte podnadpis
Budeme potřebovat
- 200 g sušených datlí (přes noc namočených ve vodě)
- 110 g špaldové mouky
- 1 PL kakaa
- 2 PL kokosového oleje
- 1/2 ČL prášku do pečiva
- čokoládu
- arašídové máslo
- špetku soli

Postup
Nejprve si datle namočíme do vody a necháme přes noc. Poté datle rozmixujeme. V míse si smícháme mouku, kakao, prášek do pečiva a přidáme špetku soli. Zamícháme a poté do sypké směsi přidáme rozmixované datle a kokosový olej. Pokud máte těsto ve stavu, kdy ještě nejde hezky rozválet, přidejte trošku mouky.
Poté už těsto rozválíme a vykrajujeme srdíčka. Pečeme v troubě na 170 stupňů zhruba 20 minut. Pak už jen slepujeme a namáčíme do čokolády, kterou jsme si rozpustili s troškou másla nebo kokosového oleje ve vodní lázni.