Čokoládová buchta s proteinem

Sem vložte podnadpis

Ingredience

  • 30 g čokoládového proteinu
  • 50 g jemně mletých ovesných vloček
  • 2 střední jablka
  • 1 lžička skořice
  • 100 g hořké čokolády
  • 20 g kokosového oleje
  • 2 vejce
  • 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva
  • 150 g nízkotučného tvarohu
  • 150 ml mléka

Postup

V jedné misce smícháme vločky, 2 vajíčka, protein a mléko.

Rozehřejeme si čokoládu s kokosovým olejem.

Polovinu čokoládové směsi nalijeme do misky s vločkami. Druhou polovinu zatím dáme stranou.

Přidáme nastrouhaná jablka, kypřící prášek.

Hotovou směs promícháme a dáme na plech (20 x 30 cm) vyložený pečícím papírem a pečeme cca 25-30 minut při 180-190 °C.

Mezitím si připravíme polevu smícháním druhé poloviny čokolády s tvarohem.

Po upečení placky ji necháme chvíli vychladnout a potřeme čokoládovou polevou.

© 2018 Květinářství Lilie / Vypěstováno s láskou, všechna práva na vůni vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky