Bounty řez

Ingredience

Korpus

  • 1 vejce
  • 50 g kokosového oleje
  • 2 lžíce agávového sirupu
  • 230 ml mandlového mléka
  • 50 g mletých mandlí
  • 50 g strouhaného kokosu
  • 1 balení prášku do pečiva
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 280 g celozrnné špaldové mouky

Náplň

  • 75 g strouhaného kokosu
  • 200 ml kokosového mléka (z plechovky)
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžíce medu
  • špetka soli

Postup

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Ušleháme si vejce s kokosovým olejem, sirupem a mlékem. V míse smícháme mouku, mandle, kokos, prášek do pečiva a kakao. Obsah obou mís spojíme. Těsto nalijeme do formy 20x20 cm a pečeme při 170-180 °C po dobu 30-40 minut.

Mezitím si připravíme náplň smícháním všech uvedených ingrediencí.

Vychladlý korpus podélně rozřízneme a namažeme náplní.

Nakrájíme na 20 stejných dílků a podáváme (před podáváním můžeme dát na 20 minut vychladit do lednice).


© 2018 Květinářství Lilie / Vypěstováno s láskou, všechna práva na vůni vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky