
Bounty řez
Ingredience
Korpus
- 1 vejce
- 50 g kokosového oleje
- 2 lžíce agávového sirupu
- 230 ml mandlového mléka
- 50 g mletých mandlí
- 50 g strouhaného kokosu
- 1 balení prášku do pečiva
- 1 lžíce holandského kakaa
- 280 g celozrnné špaldové mouky
Náplň
- 75 g strouhaného kokosu
- 200 ml kokosového mléka (z plechovky)
- 1 lžíce kokosového oleje
- 1 lžíce medu
- špetka soli

Postup
Troubu si předehřejeme na 180 °C. Ušleháme si vejce s kokosovým olejem, sirupem a mlékem. V míse smícháme mouku, mandle, kokos, prášek do pečiva a kakao. Obsah obou mís spojíme. Těsto nalijeme do formy 20x20 cm a pečeme při 170-180 °C po dobu 30-40 minut.
Mezitím si připravíme náplň smícháním všech uvedených ingrediencí.
Vychladlý korpus podélně rozřízneme a namažeme náplní.
Nakrájíme na 20 stejných dílků a podáváme (před podáváním můžeme dát na 20 minut vychladit do lednice).